Het dierenartsenteam van laboratorium Medvet bestaat uit ervaren dierenartsen met een uitgebreide kennis van klinische biologie en pathologie. Allen staan of stonden ze in de praktijk waardoor ze de noden en wensen van de praktiserend dierenarts goed kennen. Dit team schoolt zich continu bij om van alle recentste diergeneeskundige ontwikkelingen op de hoogte te zijn. Zo kunnen ze u elke dag met raad en daad bijstaan. Ze hebben allen ook een hart voor dieren en doen steeds hun uiterste best om u en uw patiënt op de beste manier verder te helpen.

Het laboratorium is uitgerust met state-of-the-art toestellen die worden bediend door bekwame en gedreven werknemers. Door continue innovatie zorgt dit dierenartsen-team voor de ontwikkeling van de nieuwste testen en de beste opleidingen. Zo kan u steeds sneller en beter een diagnose stellen bij uw patiënt.
Onze gedrevenheid en kennis zorgen voor een kwaliteitsvolle en wetenschappelijk hoogstaande service. Onze slogan is daarom ook “Quality is a Science, Service an Art”.

Publicatiedatum:
October 19, 2021 (08:03)